vineri, 8 octombrie 2010

Colnago dichisit de Campagnolo


Ca orice italian nationalist care se mandreste cu ce face si cine e, Colnago are trifoiul faimos decupat pana si in c*r. Mai e de asteptat putin pentru alte poze cu trifoiul cu pricina de sub pedalier, pana una alta Colnago e demontat si curatat iar eu ma minunez in ce stare perfecta atat estetica cat si de functionare se afla setul complet de piese Campagnolo.



Din nou, Colnago se lauda chiar si pe capatul furcii, cromul de pe furca a fost singurul lucru care m-a dezamagit putin...luat putin la pasla traiesc cu speranta ca porii vinovati pentru petele de rugina se vor inchide macar pentru un an doi.






Axul pedalier (70 SS ), cu conurile intacte si o gravura adanca pe langa alte Campa




Clestii de frane intr-o stare foarte buna inafara de cateva piulite care au fost si inlocuite ulterior






Schimbatorul Campagnolo Super Record m-a impresionat dupa ce l-am desfacut bucatele si l-am montat la loc. Arata ca din cutie desi sigur are mai multi ani ca mine. O mare diferenta dintre aceasta superba piesa de inginerie si piesele noi japoneze se vede din prima. Toate reglajele sunt la vederesi se poate vedea clar cum lucreaza si cum actioneaza. Ma termina toate arculetele acelea finute iar designul simplist si fara adaos inutil de materiale m-au facut sa ii acord multa atentie si grija.




Urmeaza in curand poze cu bicicleta unsa si montata, gata de drum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu