vineri, 22 octombrie 2010

Citez: "fumatul dauneaza grav sanatatii!"

Nimanui nu ii place sa isi tina pachetul de tutun de rulat de izbeliste din mai multe motive, la noi e scump desi nu ar trebui, se gasesc doar doua trei feluri amarate, daca ai.. nu tine mult :)

Asadar m-am gandit la niste tascute pt depozitat pretuitul pachet de tutun confectionate din piele, ele pot fi dupa cum vrea fiecare atata timp cat pielea este materialul principal (se pot face si hibride cu materiale mai groase dar nu te tin 20 de ani). Acest material are o durata de viata aproape nelimitata daca ai grija ei si o ingrijesti ca pe a ta. Mie unul imi place la nebunie un obiect care stiu ca va fi al meu si va rezista o lunga perioada de timp. Nasturele este confectionat tot din piele inrulata si prins foarte trainic.

Ele sunt mai pe Robin Hood style dar pot fi oricum, voi veniti cu ideea :)

Pretul unei astfel de tascute este in jur de 40 lei depinzand de piele sau aplicatiile dorite (buzunare pentru foite, aiureli, nebunii, etc..), in acelasi timp huse pentru orice gen de obiect se pot executa la comanda.
















2 comentarii:

  1. hmm, foarte frumos... vreau si eu una rosie pentru la anu cind ma duc din nou in grecia (!??!) si fumez tutun

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut. M-ar interesa doua huse pentru tutun. Vad ca e o postare mai veche, dar daca te mai ocupi cu asa ceva te rog anunta-ma. Iti las o adr de mail: georgia_3105@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere