joi, 14 octombrie 2010

Batavus Flying Dutchman




1980 este anul de nastere al dumneaei. Batavus "Flying dutchman" de un verde absolut!!!
Saua Lepper cu arcuri si longitudinale isi face treaba de minune, de asemenea tot sistemul de frane si fata si spate este mecanic, cu ajutorul unor tije si articulatii care formeaza niste parghii care actioneaza la randul lor butucii Sturmey Archer cu 3 viteze 1980.

Aparatoarea de lant este inventia mea proprie si se face foarte simplu modificand o aparatoare clasica olandeza cu musama si pastrand cadrul si eventual piese cromate.

"Flying Dutchman" este o bicicleta greuta....mai ales pentru o fata, ce e sigur este ca nu va trece vreodata neobservata!

Un comentariu:

  1. În vara asta, am mers pe o Batavus Boulevard şi mă întreb de ce se face diferenţa între "biciclete pentru bărbaţi" şi "pentru femei", în loc să se numească "biciclete confortabile" şi "neconfortabile". Batavus folosită de mine a intrat în prima categorie şi s-a descurcat foarte bine în văile belgiene.

    O rugăminte: dă-mi un mail la george.hari@bicla.ro şi poate stăm de vorbă despre ceea ce faci şi iese un articolaş pe site. Mulţumesc şi spor!

    RăspundețiȘtergere